پاور بانک

عیب یابی و تعمیرات تخصصی پاور بانک

امروزه به دلیل استفاده ی بسیار زیاد از دستگاه هایی چون گوشی تلفن همراه و یا تبلت یکی زا نیازهایی که همیشه کاربران با ان درگیر بوده و دغدغه  همه ما می باشد موضوع برق و باطری موبایل  است.هیچ کدام از ما دوست نداریم که شارژ تلفن همراهمان زودتر تموم شود به همین دلیل هم اگر دقت کرده باشید حتی بی اختیار و خود به خود در زمان خرید موبایل موضوع و ساعات نگه داری باطری را سوال میکنیم. مدت های زیادی تنها منبع کمکی برای بیشتر نگه داشتن باطری برای موبایل ها خود باطری موبایل بوده و نهایتا این که برخی ها دو عدد باطری موبایل همراه داشتند که یکی همیشه فول شارژ بوده و دیگری هم باطری موبایل بوده است تا در زمان اتمام باطری اصلی موبایل بتوانند باطری دوم را در داخل  موبایل قرار داده و به این ترتیب میشد کمی بیشترگوشی خود را روشن نگه داشت. این مسئله با به بازار امدن گوشی های هوشمند بیشتر و بیشتر احساس شد که نیازمند یک منبع برق سیار هست تا بتوان دستگاه خود را به مدت بسیار طولانی روشن نگه داریم.

تعمیرات پاور بانک

ظهور پاور بانک ها

مدت های زیادی است که پاوربانک ها وارد بازار شده اند و همه از آن ها استفاده می کنند.پاور بانک ها از نظر میزان توان خروجی از نظر ولتاژ و آمپراژ متفاوت هستند ولی این تفاوت بیشتر در  میزان آمپر خروجی می  باشد زیرا ولتاژ در محدوده ی ۵ ولت ثابت است.این که چه نوع پاوربانکی را برای گوشی و یا تبلت خود تهیه کنیم باید به میزان آمپز مصرفی گوشی موبایل خود توجه کنیم که این مورد روی باطری های موبایل و یا تبلت نوشته شده است. از زمانی که پاور بانک ها وارد بازار شدند مورد استقبال بسیار زیادی قرار گرفتند که با همراه داشتن پاور بانک دیگر نیازی نیست که نگران تمام شدن باطری گوشی موبایل خود شویم. البته پاوربانک ها تا چندین بار پاسخ گوشی به اتمام رسیدن باطری موبایل هستند و بعد از آن باید خود پاور بانک را نیز شارژ کنید.

و اما ساختار پاوربانک ها

خب در ادامه میخواهیم در مورد ساختار پاور بانک ها صحبت  کنیم که با درون یک پاوربانک آشنا بشید که باعث خواهد شد در زمان خرابی اطلاعات بیشتری داشته باشید ، در ادامه با ما همراه باشید….

 ۱ – قالب بیرونی و پلاستیکی

این بخش همان ظاهر بیرونی است که شما در دست می گیرید که این به عنوان قالب بیرونی بوده که اجزای داخلی را محافظت کرده و مخفی نگه میدارد.مخفی ساختن قطعات داخلی باعث می شود که این قطعات دچار خرابی نشود. همچنین نگه دارنده های مختلفی در داخل این قالب  بوده که وظیفه ی نگه داری سوکت ها و دیگر قطعات را عهده دار می باشد.

 ۲ – باطری های لیتیومی – قابل شارژ

این بخش از اصلی ترین بخش در پاور بانک ها بوده که برق را ذخیره میکند و شما می توانید از این برق ذخیره شده برای شارژ گوشی موبایل خود استفاده کنید.باطری که برای پاور بانک ها استفاده می شود از نوع لیتیومی بوده که قابلیت نگه داری طولانی مدت برق و همین طور دارای ظرفیت بالایی هستند. این باطری ها در حالت عادی و تحت کنترل مشکلی ندارند و  می توانند به خوبی کارایی داشته باشند ولی اگر یک مدار کنترل کننده نداشته باشند میتواند شارژ بیش از حد به باطری آسیب برساند و باعث خرابی باطری شود و حتی خطراتی مانند انفجار باطری را دارد  ولی به مدد سیستم کنترل کننده این مشکل  وجود نخواهد داشت. در ادامه میخواهیم در مورد مدار کنترل کننده صحبت کنیم که بخش اصلی دیگری است.

۳ – مدار کنترل  کننده باطری

مدار کنترل کننده باطری یکی از اصلی ترین بخش های یک باوربانک بعد از باطری است که وظایف مهمی را عهده دار است. این مدار دارای سیستمی است که مداوم باطری و میزان شارژ باطری را رصد میکند که در صورت زیاد بودن میزان شارژ باطری با دشاؤز کردن ( تخیه کردن ) از میزان شارژ کم میکند و نیز اگر میزان شارژ باطری کم بوده باشد با سیستم های هشداری که برای ان تعبیه شده است اختار لازم را به صاحب پاوربان میدهد که باطری نیاز به شارژ دارد و به این ترتیب میزان برق باطری را مدیریت میکند.

همچنین زمانی که شما گوشی خود را به پاوربانک متصل میکنید تا شارژ شود این مدار کنترل کننده است که برق را از باطری و با کنترل جریان دقیق به سمت سوکت خورجی که موبایل هب آن متصل شده است هدایت میکند، همچنین زمانی هم که شارژ خود پاوربانک تمام می شود که لازم است به شارژ زده شود و زمانی کابل شارژ را برای  شارژ پاوربانک به برق متصل میکنید باهم این مدار منترل کننده است که برق را با کنترل دقیق به سمت  باطری درون پاوربانک هدایت میکند تا شارژ  شود. با مطالعه ی مطالب بالا به اهمیت سلامت مدار کنترل کننده برق در پاور بانک پی برده اید.

۴ – سوکت ها و رابط های اتصال

برای این که بتوانید موبایل خود را برای شارژ به پاوربانک متصل کنید و یا این که خود پاور بانک را به برق متصل کنید باید این اتصالات را توسط کابل به سوکت متصل کنید. سالم بودن سوکت های ورودی و خروجی  میباشد که خرابی سوکت ها مانع از اتصال صحیح خواهد شد و به  این ترتیب  دستگاه نمی تواند  به درستی کار کند و برای همین منظور باید به سلامت سوکت ها اهمیت فراوانی داده شود.

خرابی و مشکلات پاوربانک ها

خرابی هایی که برای پاوربانک ها پیش می آید در کل به دوقسمت اصلی آن یعنی باطری ها و همین طور مدار کنترل کننده محدود میشود و به عباغرتی فقط و فقط این دو بخش هستند که دچار خرابی میشوند که به صورت تفکیک برای شما توضیح خواهیم داد. ۱ – خرابی مدار کنترل کننده شارژ : این مدار ممکن است دچار خرابی های مختلفی شود  که در به دلیل این که قلب کنترل جریان های ورودی و خروجی است بنابراین نه میتوانید گوشی را شارژ کنید و نه خود پاور بانک شارژ خواهد شد ، اگر مشاهده کردید که پاوربانک شما شارژ نمی شود و همینطور گوشی را شارژ نمی کند دلیل بر خرابی مدار کنترل کننده آن است.  ۲ – خرابی باطری : در این مورد این باطری است که دچار خرابی میشود و از نشانه های خرابی باطری های شارژی این است که به صورت کامل شارژ می شوند ( فول شارژ ) ولی فقط میتوانند ۱ بار گوشی شما را شارژ کند در حالی  که قبلا ها می توانست تا ۳ مرتبه موبایل شما را شارژ کند. مورد بعدی خرابی در مورد باطری ها این است که باطری کلا شارژ نمی گیرد و وقتی فول شارژ می شود حتی نمی تواند ۱ بار هم گوشی را کامل شارژ کند و سریعا باطری تخلیه میشود. باطری و ساختار آن به گونه ای است که نمی توان تعمیر کرد و به همین دلیل باطری شارژی را چه برای موبایل – پاوربانک و یا حتی لپ تاپ را تعویض میکنند و برای همین اگر باطری پاور بانک شما  خراب  شده باشد باید  به کل باطری ها را تعویض  کنیم.

لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.

تلفن تماس: ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱ 

آدرس»

تهران-میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳