تعمیرات کارت صدا

تعمیرات کارت صدا

یک کارت صدا یک کارت توسعه داخلی است که ورودی و خروجی سیگنال های صوتی را به و از طریق کامپیوتر تحت کنترل برنامه های کامپیوتری فراهم می کند. اصطلاح کارت صدا نیز به رابط های صوتی خارجی مورد استفاده برای برنامه های حرفه ای صوتی اعمال می شود. قابلیت صدا نیز می تواند بر روی مادربرد، با استفاده از اجزای شبیه به مواردی که در کارت های پلاگین یافت می شود، یکپارچه شود. سیستم صوتی یکپارچه اغلب به عنوان یک کارت صدا شناخته می شود. سخت افزار پردازش صدا نیز بر روی کارت های ویدئویی مدرن با HDMI موجود است تا صدای خروجی همراه با ویدیو با استفاده از آن کانکتورفراهم کند؛ قبلا آنها از یک اتصال SPDIF به مادربرد یا کارت صدا استفاده می کردند. استفاده های معمول از کارت های صوتی و یا قابلیت کارت صدا شامل ارائه بخش های صوتی برای برنامه های چندرسانه ای مانند ترکیب موسیقی، ویرایش ویدئو یا صدا، ارائه، آموزش و سرگرمی (بازی ها) و نمایش ویدئو است. کارت صدا نیز برای ارتباطات مبتنی بر کامپیوتر مانند صدا بر روی آی پی و تله کنفرانس استفاده می شود.

ساختار-کارت-صدا

یک کارت صدا یک کارت توسعه یا IC برای تولید صدا در یک کامپیوتر است که می تواند از طریق بلندگو یا هدفون شنیده شود. اگر چه کامپیوتر نیازی به یک دستگاه صوتی برای کارکردن ندارد، اما آنها در هر دستگاه به یک شکل یا شکل های گوناگونی، یا در یک اسلات یا در مادربرد (در داخل برد (onboard)) ساخته شده اند.قبل از اختراع کارت صدا، یک کامپیوتر می توانست صدای یک بوق را ایجاد کند. اگر چه رایانه می تواند فرکانس و مدت زمان بوق را تغییر دهد، نمی تواند حجم را تغییر دهد یا صداهای دیگری ایجاد کند. در ابتدا، بوق به طور عمده به عنوان یک سیگنال یا هشدار عمل می کرد. بعده ها توسعه دهندگان موسیقی هایی برای اولین بازی های PC با استفاده از بوق های مختلف و طول های مختلف ایجاد کردند. خوشبختانه، توانایی های صوتی کامپیوتر ها در دهه ۱۹۸۰ به شدت افزایش یافت، زمانی که چندین سازنده، کارت های افزودنی اختصاص داده شده به کنترل صدا را معرفی کردند. در حال حاضر، یک کامپیوتر با یک کارت صدا می تواند به مراتب بیشتر از بوق تولید کند. کارت صدا می تواند صدای ۳D را برای بازی ها یا پخش صدای فراگیر برای دی وی دی ها تولید کند. همچنین می تواند صدا را از منابع خارجی بگیرد و ضبط کند. کارت های صوتی امروز مستطیل های سخت افزاری هستند که از طریق PCI به مادربورد وصل می شوند (یا به طور کامل یکپارچه شده اند)، پس از اتصال به بلندگوها و میکروفون،  توانایی های صوتی کامپیوتر را مدیریت می کند. کارت های صدا دارای اتصالاتی هستند. اگر نگاهی به پشت کیس کامپیوتر خود بیندازید، می توانید جک های صوتی را که در پشت کامپیوتر شما، با پ رنگ های مربوطه و نمادهای اتصال استکارت صوتی سیستم خود را که یک نمونه تصویر آن در زیر وجود دارد ببینید.

خروجی دیجیتال (سفید یا زرد؛ که با کلمات “Digital” یا “Digital Out” نمایش داده می شود) – مورد استفاده با صدای فراگیر یا بلندگوها.کارت-صدا
صدای درون یا بر خط (آبی؛ فلش با اشاره به امواج) – اتصال برای منابع صوتی خارجی (به عنوان مثال ضبط کننده نوار، پخش کننده یا دستگاه پخش سی دی).
میکروفن (صورتی، میکروفون) – اتصال برای یک میکروفن یا هدفون.
صدای خارج از خط یا خط (Green؛ فلش اشاره ای به امواج) – اتصال صوتی اولیه برای سخنرانان یا هدفون های شما. این کارت صدا همچنین یک اتصال دهنده صدای دوم (سیاه و سفید) و سوم (نارنجی) دارد.
Firewire (در تصویر نیست) – با برخی از کارت های صوتی با کیفیت بالا برای دوربین های ویدئویی دیجیتال و سایر دستگاه ها استفاده می شود.
MIDI یا جوی استیک (۱۵ پین زرد اتصال) – استفاده می شود با کارت صدا قبلی برای اتصال صفحه کلید MIDI و یا جوی استیک.

نکته: معمولا کابل های اتصال به دستگاه ها نیز رنگی هستند و با رنگ هایی که کابل ها به آن متصل می شوند، یکسان یا نزدیکاست. به عنوان مثال، پایانه کابل بلندگو ممکن است یک خط سبز داشته باشد یا کاملا سبز باشد. کارت صدا بسته به نوع استفاده و کاربری آن به انواع مختلفی تقسیم می شود: کارت صدا آن برد On board، کارت صدا داخلی (کارت صدایی که روی اسلات PCI قرار می گیرد) و کارت صدا خارجی یا یو اس بی USB.

از کارت صدا در این موارد استفاده می شود یا به عبارتی می توان گفت موارد استفاده کارت صدا به این صورت است:

بازی ها
سی دی های صوتی و گوش دادن به موسیقی
تماشای فیلم ها
کنفرانس صوتی
ایجاد و بازی MIDI
نرم افزار آموزشی
سخنرانی های کسب و کار
ضبط گفتار
تشخیص صدا

 

محل-کارت-صدا

خرابی های کارت صدا

انواع مختلف کارت صدا به دلایل مختلفی ممکن است دچار مشکلات و خرابی هایی بشوند. از جمله این دلایل می توان به ضربه خوردن یا شکستن کارت صدا، آب خوردن کارت صدا، استفاده زیاد و سرویس نکردن کارت صدا، استفاده نادرست از کارت صدا و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری و … اشاره کرد. عمده مشکلاتی که ممکن است برای کارت های صدا به وجود آید به این صورت است که البته قابل ذکر است که این موارد قابل تعمیر هستند: سوختگی برد اصلی کارت صدا، سوختگی و خرابی قطعات روی برد کارت صدا، عدم نصب درایور کارت صدا در کامپیوتر، قطع شدن کلی صدا، صدا از هدفون پخش می شود اما صدایی از اسپیکر ها نمی آید، وجود نویز و سوت در صدای خروجی، اتصالی برد کارت صدا، عدم شناسایی کارت صدا توسط ویندوز، قلع مردگی کارت صدا، سولفات برد کارت صدا، عدم کارکرد پورت خروجی اسپیکر کارت صدا، عدم کارکرد پورت ورودی میکروفن کارت صدا، عدم کارکرد پورت ورودی هدفون کارت صدا، اتصالی در برد کارت صدا،  مشکل سولفات برد کارت صدا و…

در صورتی که سیستم شما دارای مشکل در پخش و یا ضبط صدا داشت می توانید با واحد تعمیرات رایانه مجتمع فنی مرکز تعمیر تماس حاصل فرمایید یا مراجعه حضوری داشته باشید تا توسط متخصصین این واحد عیب یابی و بررسی شود که آیا مشکل از کارت صدا است و یا خیر.  

لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.

تلفن تماس: ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱

آدرس»

تهران-میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳