عیب یابی و تعمیرات کیبورد ( عادی و حرفه ای – وایرلس)
هرکسی که با کامپیورت سروکار دارد واژه ی کیبورد برایش مفهومی روشن و واضح دارد. خصوصاً افراد طراح و برنامه نویسی که بیشتر هم با کامپیوتر سروکار دارند و حتی افرادی هم که فقط به عنوان یک تفریح از کامپیوتر استفاده میکنند واژه ی ککیبورد را به خوبی میشناسند. ولی چیزی که تقریبا به غیر از حرفه ای ها از آن خبردارند این است که کیبوردها هم باهم فرق های بسیاری دارند و هر کیبورد برای مقاصد خاصی طراحی شده است که ولی افراد در زمان خرید شانسی یک کیبورد را انتخاب میکنند و بیشتر به رنگ و شکل ظاهری توجه میکنند که بهتر است به ساختار و این که آن کیبورد برای چه چیزی طراحی شده است توجه کنید تا هم خرید درست تری داشته باشید و هم این که الکی پول یک کیبورد گران را برای یک کار ساده ندهید.
اگر شما یک برنامه نویس هستید و یا یک طراح که به یک کیبورد کامل نیاز دارید کیبوردهای حرفه ای باید خریداری کنید ولی اگر کارتان تایپ و کارهای عادی اداری و خانگی بوده هیچ نیازی نیست که از کیبوردهای گران استفاده کنید و برای کاری ساده تر مبلغ یک کیبورد پیشرفته را بدهید زیرا هیچ وقت از قابلیت های پیشرفته استفاده نخواهی کرد. در ادامه میخواهیم کمی در باره ی تفاوت عمده ی کیبوردهای عادی و حرفه ای و نوعی پیشرفته تر یعنی وایرلس صحبت کنیم ، با ما همراه باشید ….
کیبوردهای معمولی
کیبوردهای معمولی همان کیبوردهایی هستند که احتمالا در حال حاضر از آن ها استفاده میکنید. یک کیبورد معمولی دارای قیمتی پایینتر بوده و استفاده ی ان ها معمولا در ادارات و منازل و حتی جاهای عمومی است که باید از کامپیوتر استفاده کرد مانند کافی نت ها ( گیم نت ها از کیبوردهای حرفه ای معمولا استفاده میکنند ). خب به دلیل قیمت پایین این نوع کیبوردها خرید ان ها هم راحت تر بوده و همان طور که گفته شد برای کارهای عادی مناسب است.
مشکلات و خرابی این نوع کیبوردها نیز ساده تر بوده و به راحتی قابل برطرف کردن است.میتوان از عمده مشکلاتی که برای این کیبوبردها پیش می آید به نزدن برخی از کلیدها شاره کرد به این گونه که بعد از مدتی کار کردن شما متوجه میشوید که کلید مثلا حرف “خ” نمی زند و یا یکی از کلید ها عدد. خب این مشکل دو علل دارد که در این جا به انمی پردازیم.یکی از عللهای اینخرابی کثیفی داخل کیبورد است که با باز کردن و یه پاکسازی میتوان مشکل را حل کرد، فراموش نکنید حتی ساده ترین کیبورد به دلیل ماهیت ساختاری که دارد نیز باید توسط یک فرد کاربلد و یا یک تعمیرکار و تکنسین باز شود زیرا شما اگر بدون وارد بوده به ساختار کیبورد آن را باز کنید دیگر هیچ گاه نمی توانید مانند روز اول کیبورد را ببنید و همین کیبورد ساده کلا از کار میافتد. مورد دوم خرابی کیبوردها این است که کلا تمامی کلیدها از کار میافتد و دیگر کار نمی کنند که در این حالت باید بردداخلی کیبورد چک شود زیرا وقتی در کیبوردهای ارزان قیمت برد داخلی خراب شود دیگر ارزش تعمیر نخواهد داشت و برای همین بهتر است کیبورد را تعویض کنید.
در برخی موارد هم پیش می آید که سوکت اتصال کیبورد دچار خرابی شده است که در این حالت با تعویض سوکت میتوان مشکل را برطرف کرد البته اگر سوکت کیبورد از نوع USB بوده باشد، البته سوکت های قدیمی به نام ps2 هم قابل تعویض و تعمیر هستند ولی USB ها راحت تر و مطمئن تر می باشد.
کیبوردهای حرفه ای
خب میرسیم به مشکلات و صحبت در مورد کیبوردهای حرفه ای که مخصوص گیمرها و طراحان هستند.
اصلا منظور از کیبورد حرفه ای چی هست و تفاوت های کیبوردهای عادی و حرف های در کجاست ؟ بهتر است بدانید که خیلی کارها در کامپیوتر و ویندوز وجود دارد خصوصا در بخش مربوط به طراحی و یا بازی های رایانه ای که کیبوردهای عادی از انجام آن عاجز هستند و از نظر سخت افزاری مناسب اجرای آن کار نیستند و برای همین به کار افراد حرفه ای نمی آیند در حالی که کیبرودهای حرفه ای دارای کلیدهای بسیاری هستند که هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزار کاملا برای کارهای حرفه ای مانند گیمینگ و طراحی و برنامه نویسی طراحی و ساخته شده است. کیبوردهای حرفه ای دارای برد داخلی پیشرفته ای هستند و همین طور سیستم های هشدار مناسب و ردست که بتوانید کنترل کاملی بر روی کار خود داشته باشید.
کیبوردهای بیسیم
این نوع از کیبوردها همان طور که از نامشام پیداست به صورت بیسیم به کامپیوتر متصل می شوند که البته معمولا به صورت پک موس و کیبورد می باشند. لازم به ذکر است که در مورد نوع بیسیم هم کیبوردهای عادی وجود دارد و هم حرفه ای که کاربران میتوانند بنابر نیاز خود یکی را خرداری کنند. از نظر مصرف باطری کیبوردهای بیسیم کم مصرف بوده و با یک باطری خوب و با کیفیت میتوانند تا ۱ ماه دوام آورده و کار کنند و بعد از یک ماه میتوانید باطری را تعویض کنید.
خرابی هایی که برای کیبوردهای بیسیم به وجود می آید کمی پیچیده تر از خرابی و مشکلات دیگر کیبوردها یعنی سیم دارها است. به عنوان مثال نوعیاً ز خرابی در موس و کیبور وجود دارد که باعث میشود در حین کار کیبورد دچار قطع و وصلی شود که این برای کاربر آزار دهنده می باشد. دلیل این مشکل گاه ساده و به دلیل ضعف باطری می باشد ولی خب در موارد بسیاری هم به دلیل خرابی بخش الکترونیکی کیبورد میباشد. توجه کنید قطعه ای که به صورت USB به کامپیوتر وصل می شود و رابط بین کیبورد و کامپیوتر است که با نام دانگل شناخته میشود در این نوع خرابی ها یعنی قطع ارتباط بین کیبورد و موس خیلی دخیل نبوده و تا ۱۰ درصد را شامل می شود و طبق تجربه ی تعمیراتی ۹۰ درصد خرابی از خود کیبورد می باشد.
تعمیرات تمامی برندهای کیبورد و موس در این مرکز تعمیرات به صورت تخصصی انجام میشود، لازم به ذکر است که در صورت نیاز به تعویض قطعه از قطعات اورجینال استفاده خواهد شد که خب قطعا از نظر قیمتی کمی بیشتر از قیمت قطعات غیر اصلی است ولی استفاده از قطعات اورجینال باعث میشود که دستگاه شما به مانند روز اول کارایی داشته باشد و بتوانید از ان استفاده کنید.
لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.
تلفن تماس: ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱ —————-۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹
آدرس»
تهران-میدان انقلاب – خیابان کارگر شمالی – خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳