لنوو
Lenovo Group Ltd. یا Lenovo PC International، که اغلب به Lenovo کوتاه می شود، یک شرکت فن آوری چند ملیتی چینی با مقر آن در پکن، چین و موریسویل، کارولینای شمالی، ایالات متحده است. این شرکت در زمینه طراحی، توسعه، تولید و فروش کامپیوترهای شخصی، رایانه لوحی، تلفن های هوشمند، ایستگاه های کاری، سرورها، دستگاه های ذخیره سازی الکترونیکی، نرم افزار مدیریت فناوری اطلاعات و تلویزیون های هوشمند فعالیت می کند. Lenovo بزرگترین فروشنده رایانه های شخصی در سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ بود. Lenovo در بیش از ۶۰ کشور جهان فعالیت دارد و محصولات خود را در ۱۶۰ کشور جهان فروخته است.
Lenovo خطوط ThinkPad از رایانه های نوت بوک، IdeaPad، یوگا و لژیون را از لپ تاپ های نوت بوک، و خطوط IdeaCentre و ThinkCentre از دسکتاپ ها به فروش می رساند. در سال ۲۰۰۵ از طریق کسب کسب و کار شخصی رایانه IBM، از جمله خطوط ThinkPad و ThinkCentre، به طور قابل توجهی افزایش یافت. Lenovo به تدریج نام تجاری THINK را از رایانه های رایانه ای سنتی به سمت تبلت ها و دستگاه های ترکیبی مانند ThinkPad Tablet 2، ThinkPad Yoga، ThinkPad 8، ThinkPad Helix و ThinkPad Twist توسعه داد.
مهم نیست که کجا هستید، کسب و کار به سرعت افزایش می یابد و بسیاری از آنها در بستر لپ تاپ ها انجام می شود. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که لپ تاپ وسیله کارتان است بهتر است از ساختار آن مطلع شوید. دانستن در مورد قطعات آن نه تنها به شما برای به حداکثر رساندن استفاده از آن کمک می کند، بلکه می تواند به شما در تعمیر و نگهداری و ارتقا آن کمک کند. بیایید نگاهی سریع به پنج قسمت مهم از هر لپ تاپ ای که تکنسین ها به طور مرتب در مورد آن صحبت می کنند و آنچه آنها انجام می دهند بیاندازیم.
۱٫ سخت افزار
سخت افزار بخش های ملموس / فیزیکی تجهیزات است. پد لمسی، صفحه کلید یا اساسا لپ تاپ شما و همه چیز در داخل باشد. اساسا، هر بخش کامپیوتری که می توانید لمس کنید یا ببینید، سخت افزار است. این شامل خود دستگاه و تمام اجزای فیزیکی است که آن را تشکیل می دهند.
۲٫ مادربرد
یک مادربرد جایی است که شما معمولا تراشه ها، اتصالات برق و اسلات های حافظه (از جمله بسیاری دیگر) را پیدا می کنید. این برد حاوی اجزایی است که کار رایانه را انجام می دهد و معمولا در مرکز لپ تاپ شما قرار دارد و تمام قسمت های دیگر به آن متصل شده است. همچنین گاهی اوقات برد سیستم یا MoBo برای کوتاهی نامیده می شود. اگر شما لپ تاپ خود را از هم جدا کنید – چیزی که توصیه نمی کنیم زیرا احتمالا هرگونه ضمانت را لغو می کند – باید بتوانید اجزای بیرونی یک مادربرد را ببینید، زیرا حافظه و هارد دیسک معمولا قابل مشاهده است.ماردبرد زیر این اجزای سازنده خواهد بود و شما معمولا مجبور می شوید دیگر اجزاء را برای دسترسی به آن جدا کنید. تمام اجزای یا قطعاتی که به مادربرد متصل هستند ظریف هستند، بنابراین بهتر است که به یک متخصص حرفه ای آموزش دیده که با مارد برد کار کرده و هر گونه تعمیرات آن را انجام داده است، سپرده شود.
۳٫ کیس
کیس یا برج کامپیوتر جایی است که اجزای داخلی لپ تاپ / رایانه در آن قرار دارد. بسیاری از خرده فروشان به عنوان پوسته یا بدن به این اشاره می کنند. این روزها بیشتر کیس های لپ تاپ با یک پلاستیکی قوی یا برخی از انواع آلومینیوم ساخته می شوند و اندازه معمولا بستگی به اجزای مادربرد و صفحه نمایش دارد. و به علت استحکامی که دارند از قطعات داخلی تا جایی که مقدور باشد محافطت می کنند.
۴٫ پردازنده
پردازنده مغز لپ تاپ است. این با سیستم OS (سیستم عامل) برای کنترل لپ تاپ کار می کند. یک نکته مهم در مورد پردازنده ها این است که حرارت زیادی را تولید می کند. به همین دلیل فن ها و دستگاه های خنک کننده در محل قرار دارند و معمولا در پشت یا پایین لپ تاپ قرار دارند. این پردازنده یکی از مهمترین بخش های لپ تاپ است زیرا اجازه می دهد تا کامپیوتر به درستی عمل کند. این می تواند کد ذخیره شده در حافظه کامپیوتر را بخواند و سایر قسمت ها را به انجام آنچه که کد می گوید وادار کند.
۵٫ حافظه
حافظه در لپ تاپ جایی است که داده ها ذخیره می شوند. داده ها را می توان در یک تراشه با یک حافظه کوتاه مدت یا درایو ذخیره کرد. دو نوعحافظه وجود دارد. اولین حافظه رم – حافظه دسترسی سریع است که در آن دستورالعمل هایی که پردازنده در آینده نزدیک نیاز دارد ذخیره می شود. RAM بر پایه برق است و این اطلاعات را ذخیره می کند و به سرعت داده های ذخیره شده روی آن بدون اتصال به برق از دست می رود. نوع دوم حافظه هارد دیسک است. این دستگاه یا درایو، جایی است که همه داده ها از جمله فایل های شما و کد تمام برنامه های نصب شده ذخیره می شود. در عمل، کد نیاز پردازنده از هارد دیسک به RAM کپی می شود. هارد دیسک ها معمولا مقدار زیادی ذخیره سازی را دارند – متوسط حداقل ۵۰۰ گیگابایت، در حالی که RAM معمولا مقدار کمی دارد – به طور متوسط ۴ تا ۸ گیگابایت است. حافظه RAM است، در حالی که ذخیره سازی معمولا به هارد دیسک مربوط است.
خرابی های تبلت لنوو
همان طور که می دانیم لپ تاپ ها از آن دسته لوازم پر مصرف یکی دو دهه گذشته شده است. به خاطر نوع کار و عملکردی که دارد. از این رو باید به خوبی مراقبت شود چرا که کاربران آن بسیاری از اطلاعات مهم خود را که نیاز دارند همراه خود داشته باشند برای مثال در جلسات در آن ذخیره کرده اند. کاربران لپ تاپ باید در حفظ و نگهداری از لپ تاپ خود کوشا باشند و موارد امنیتی را رعایت کنند. برای مثال زمانی که سیستم آن ها روشن است تکان شدید به آن ندهند چرا که در این شرایط هارد دیسک که با سرعت بالا در حال کار است ممکن است آسیب ببیند و اطلاعات شما از بین برود. همچنین باید هر چند وقت نسبت به پاک سازی سیستم اقدام شود و فن و کارکرد ان بررسی شود تا از نظر خنک بودن سیستم مطمئن شوید. از برنامه هایی استفاده کنید که سیستم شما توانایی اجرای آن را داشته باشد. در این صورت به سیستم شما آسیب خواهد رسید.
در صورت بروز خرابی در سیستم لپ تاپ خود می توانید با واحد تعمیرات لپ تاپ مجتمع فنی مرکزتعمیر تماس حاصل فرمایید یا مراجعه حضوری داشته باشید تا توسط متخصصین این مرکز بررسی و عیب یابی و رفع شود.
لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.
تلفن تماس: ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱
آدرس»